×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv - Kan du merke det

Vi skal hjelpe deg til å kunne merke det!

Vi hjelper deg til å finne riktig merking. Det er en jungel av merking der ute, være seg kvalitet, motstandsdyktighet, festevene, materiale, holdbarhet, farger og størrelser. 

Kan du merke det

JFKnudtzen ønsker å synliggjøre hvilke muligheter og standarder som finnes innen merking av elektriske anlegg og andre tilkoblingsenheter. God merking er en forutsetning for et velfungerende anlegg med hensyn til tilsyn, prøving, reparasjon og endringer. Det viser også at anlegget holder profesjonell kvalitet. Et godt merket anlegg krever en brøkdel av tiden ved eventuell feilsøking og utvidelse.

JFKnudtzen er best på merking fordi!

JFKnudtzen AS er et firma med lange tradisjoner som har eksistert i over 60 år. Merking har alltid vært en viktig del av vår portefølje og fra 2010 ble det opprettet en egen merkeavdeling hvor dedikerte personer kun jobber med merking. Vi skal kunne gi deg de beste produktene, rådene og mest tidseffektive løsningene. Vi har korte leveringstider og høy leveringssikkerhet på våre merker. Vårt mål er å være solid plantet i eliteserien som merkeleverandør.

Hvem merker man for?

I henhold til NEK 400 skal alt utstyr, herunder ledningssystemer, anordnes slik at betjening, tilsyn og vedlikehold av utstyret og adkomst til dets tilkoblinger kan foregå så enkelt som mulig.

Elektro - Hvorfor skal du merke anlegget ditt?

Det er mange grunner til at du skal merke et anlegg, og vi har laget en oversikt over de viktigste årsakene til at et anlegg bør/må merkes.

Kundetilpasset Merking

Vår egen merkegenerator som gjør det enkelt og rimelig å bestille merker og skilt direkte fra vår hjemmeside.   

Hvilken type merking skal jeg velge?

JFKnudtzen kan levere både enkle og avanserte merkesystemer - tilpasset alle typer merkejobber. For eksempel manuell merking, håndholdte maskiner, PC-kompatible systemer, merkesystemer og kundespesifikke merker produsert av JFKnudtzen AS.

Forebygg smitte av Covid-19 viruset

Covid-19 viruset er over oss og vi må alle gjøre vårt for å hindre spredning av smitten. God og tydelig merking er med på å hindre videre spredning av viruset.

Lag egne graverte skilt

Nå kan du bestille dine graverte skilt i plast, aluminium eller rustfritt stål på vår hjemmeside. Du velger størrelse, form og tekst på skiltene direkte i vår bestillingsløsning. Med enkel bestilling, kort leveringstid og mulighet for sortering av skilt, er dette en kostnadseffektiv måte å bestille dine graverte skilt på.  

Sikkerhetsskilt iht. ISO 7010

ISO 7010 er en internasjonal teknisk standard for grafiske symboler på fare- og advarselsskilt, inkludert de som angir nødutganger og sikkerhetsskilt.

Mer effektivt ved merking av produksjonslokaler og lager

God merking av produksjonslokaler og lager gjør at man sparer tid og får en mer effektiv arbeidsplass. Vi kan blant annet tilby gulvmerking og merking av utstyr, hyller, maskiner, rør og ventiler.

Merking til næringsmiddelindustrien

Hos næringsmiddelindustrien stilles det strenge krav til merking, spesielt da med tanke på holdbarhet og motstandsdyktighet mot sterke vaskemidler. I samarbeid med en av våre kunder har vi testet typiske kjemikalier/vaskemidler som merking kan utsettes for i et produksjonslokale.

Fiber- og datamerking

Forlat anlegget ditt med god samvittighet og godt inntrykk for din kunde. Ved store volum kan det være svært lønnsomt å investere i et merkesystem.

Ledningsmerking

Vi har maskinen og merkene du trenger for å merke ledninger. Husk at du må bruke kvalitetstape som stilles til de forskjellige miljøene. Kontortape må ikke brukes om du ønsker varig merking.

Rekkeklemmemerking

Rekkeklemmer er et knutepunkt i en elektrotavle og er avhengig av god merking. Vi leverer et komplett sortiment av merking til alle rekkeklemmer, også flere av våre konkurrenters (MultiFit)

Kabelmerking

Kabler er alt fra PR i boliginstallasjon, alarmkabler, datakabler og høyspentkabler til e-verkskabler i bakken. Det finnes forskjellige krav og spesifikasjoner - alt etter hvor kabelen befinner seg og hvilken dimensjon den har.

Vi kan produsere de fleste merker for deg

Mange kunder ønsker ikke å investere i et eget merkesystem. Noen fordi behovet for merking er i perioder og andre fordi de ikke ønsker å bruke tiden sin på dette. JFKnudtzen er gode på kundespesifisert merking, og lager gjerne merkene for deg. Vi har eget merkeverksted og her kan vi produsere det meste av merker etter kundens ønsker, rimelig og enkelt.

Komponent-, etikett- og skiltmerking

Når man skal merke elektrokomponenter er det noen ting en må tenke på før man starter merkingen. Visste du at maskindirektivet trår i kraft så fort det er bevegelige deler i maskinen? Maskindirektivet sier at: “alle komponenter skal merkes. Det skal også merkes med tilsvarende merker fast på maskinen”. 

Spesialmerking

Vi har et utrolig stort produktsortiment på merking, også når det gjelder spesialmerking. De 4 eksemplene vi tar for oss er skilt, forsegling, fuktighet og RFID.

Brady BMP21 - Rask og liten håndholdt merkemaskin med et stort utvalg merker

Tøff på utsiden - Smart på innsiden! BMP™ 21 kombinerer et robust ytremed smart utskrift for ledninger, kabler og flate overflater.

Brady BMP41 - Håndholdt merkemaskin som kan kobles til PC

Håndholdt maskin som kan skrive opp til 25.4 mm bredde. Denne kan brukes frittstående eller kobles til PC og brukes mot programvaren Brady Workstation Product and wire identification, en meget god og brukervennlig programvare. BMP41 har manuell kutter og leveres i koffert med lader, batteri og programvare. 

Brady BMP51 - Håndholdt merkemaskin, -når du trenger holdbare etiketter på stedet

BMP51 gir skarpe utskrifter og praktiske etikettstørrelser som kreves for elektro- og datainstallasjoner, laboratorium identifikasjon, anlegg og sikkerhet merking.

Brady BMP61 - Håndholdt merkemaskin som gjør det meste innen merking

BMPTM 61 merkemaskin - Det selvsagte valget, hele dagen, hver dag, i årene som kommer! Håndholdt merkemaskin som gjør det meste innen merking: rør, skilt, kabler, ledning, komponenter, utstyr, etc.   

Print Jet Advanced - For de store merkejobbene

PrintJet Advanced fargeprinter for hallogenfrie plastmerker. Skriver 4 farger på Multicard merker, egner seg for de som skriver ofte og mye. Makinen kan lage skilt, ledningsmerker, kabelmerker, rekkeklemmemerker, m.m.

Thermo skriveren THM, - en kompakt allrounder

Den eneste skriveren du trenger for alle dine merkeoppgaver. THM MMP er en kompakt termisk skriver som har et høyt antall potensielle bruksområder.

Brady BBP85 - Profesjonelle merker i full farge, raskt og enkelt

BBP85 er en 300 dpi termisk, stasjonær printer som skriver opp til 254 mm bredde i fullfarge. Maskinen har en stor og intuitiv berøringsskjerm, brukervennlig grensesnitt, slik at du kan lage profesjonelle merker raskt og enkelt.

AutoCad – Integrasjon merkesystemer

Som standard har våre større merkesystemer integrasjon mot AutoCAD og det er dermed mulig å benytte ditt eksisterende CAD tegningsmateriale.  Ved import av CAD til M-Print Pro eller LabelMark software konverteres merking direkte til utskriftsbare filer.   

Brady - Et komplett og fleksibelt merkesystem

Våre stasjonære maskiner egner seg best for større merkejobber men ofte trenger man en mindre maskin for supplering på anlegget.

Brady - Velg riktig merkemaskin tilpasset ditt bruk

Å velge riktig merkemaskin er ikke alltid like enkelt, det er mange spørsmål som må besvares. Våre systemer fra Brady dekker de fleste merkebehov. Her finner du en kort veiledning og informasjon om de ulike maskinene.

Dymo XTL 300/500 - Merkemaskin for enkel og effektiv industrimerking

Merkemaskinene DYMO® XTL™ 300 og XTL™ 500 er testet i praksis, og er fullpakket med funksjoner. De gir enkel og effektiv industrimerking som er fri for frustrasjoner. XTL-merkemaskinene har innebygget egenskaper fra dagens teknologi, noe som gir dem en enestående brukervennlighet. 

Brother PT-P750TDI - Printer med Wi-Fi , App og mulighet for logo

Mobil merkemaskin for tydelig og sikker identifikasjon. Trådløs merkemaskin som er spesielt utviklet for data-/tele- og el-installatører og deres strenge krav til tydelig merking. PT-P750TDI er en rask og enkel måte å merke kabler, ledninger, brytere og annet installasjonsutstyr, med en holdbar, slitesterk etikett. 

Hvilke krav stiller myndighetene til merking av elektriske anlegg?

Merk ditt anlegg i henhold til kravene og unngå at det oppstår unødvendig fare. Bransjen er rett og slett for dårlig til å merke elektriske installasjoner. Det å komme inn i et elektrisk anlegg som er merket iht. krav og spesifikasjoner er en fryd, i motsetning til det å komme inn i et dårlig merket anlegg, som er veldig frustrerende.